Die Cappuccinos

De succesvolle pop-schlagerband die afgelopen jaar zijn 10-jarig jubileum viert, heeft zijn eerste Nederlandstalige single “Ik ben verliefd” uitgebracht. Dit is dé knaller voor elk feest, een lied om verliefd op te worden.

 

Met vier albums in de Duitse internationale album charts, de hitsingles “Party auf dem Mond”, “Wie geil ist dass denn”, “Rosanne” en “Lass uns lieben”, drie keer de Smago Award in de categorieën “Beste Band”, “Beste Videoclip” en een award voor het gehele project en team Die Cappuccinos, behoort Die Cappuccinos tot de grote acts uit Duitsland.

 

Na de geweldig succesvolle negen jaar in Duitsland en de successen in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje en Italië, wordt het nu tijd voor Nederland en België! Tevens is of zjjn? Die Cappuccinos een graag geziene groep in de uitzendingen van de grootste tv shows in Duitsland.

 

De revelatie uit Duitsland gaat ook de Nederlandse markt op! Na een eerste kennismaking tijdens “Das Coen und Sander Fest” is het nu tijd voor de rest van het Nederlandse feestpubliek. Zo is de band, Die Cappuccinos, reeds een succes gebleken tijdens het Zwarte Cross festival. Ook was de band erbij tijdens het Schlager Symphonica Concert, live met Guido’s Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso). Eind maart gaat Die Cappuccinos met zijn hit-single “Ik ben verliefd” richting Oostenrijk om een aantal optredens te verzorgen tijdens de feestweek in het Brixental.

 

“Ik ben verliefd” is een echte knaller voor elk feest. Met een combinatie van gitaren, accordeon en lekkere bass met een tekst die een ieder mee zingt, is een feest gegarandeerd en wordt de polonaise op elk feest tot aan de piste in Oostenrijk gelopen.

 

Die Cappuccinos is klaar voor Nederland en Nederland klaar om verliefd te worden op dé band uit Duitsland.

 

Op dit moment is de band onderweg samen met muzikant en presentator Stefan Mross tijdens hun gezamenlijke tour “Immer Wieder Sonntags – Unterwegs“. Maar natuurlijk toert de band ook in Nederland om zijn nieuwe single te promoten.

 

Maar, uit wie bestaat Die Cappuccinos?

 

Die Cappuccinos, “Die Boygroup des deutschen Schlagers”, zijn René, Michèl en Peter.

 

Wat oorspronkelijk is begonnen als een band casting project met twee Duitsers en twee Nederlanders, is vandaag de dag een uniek succesverhaal in de Duitse pop-schlagerwereld en tegelijkertijd een verhaal over vriendschap.

De Duits-Nederlandse samenwerking “Die Cappuccinos” is een voorbeeld, dat twee landen met een totaal verschillende cultuur perfect samen kunnen en dichter naar elkaar toe kunnen groeien.

 

Drie vrienden die een gemeenschappelijke passie delen, namelijk: muziek maken. Drie zeer verschillende karakters die samen een geweldig team vormen, vooral door hun veelzijdige eigenschappen.Twenty Fifteen Records BV - Tuin 8 1431LW Aalsmeer - KVK 62543024 - BTW Nummer NL854859408B01
Twenty Fifteen Records BV - Tuin 8 1431LW Aalsmeer - KVK 62543024 - BTW Nummer NL854859408B01