Claudia Jung

Het is al lang bekend dat Claudia Jung duizend vrouwen is. Dat ze als de duivel rijdt, wordt onthuld in de video van haar hit "Alles was du willst".

 

Al meer dan dertig jaar heeft ze haar plaats aan de top behouden. Hits als "Stumme Signale", "Atemlos", "Domani l'amore vincera", "Komm und tanz ein letztes Mal mit mir", "Auch wenn es nicht vernüftig ist", "Tausend Frauen" of haar laatste hit "Es war nur eine Nacht" is niet alleen een oorworm voor schlagerfans. De duetten van Claudia Jung met gevierde collega's zijn legendarisch - zij het "Je t'aime mon amour" met Richard Clayderman, de kerstliedjes met Cliff Richard, de feestelijke "Hand in Hand" met Nino de Angelo of de sensuele en aangename "Sommerwein" met Nik P.

 

Haar liedjes hebben iets te zeggen: voor ons staat een vrouw met levenservaring - rechtop en altijd met een knipoog. Ze kent het leven en weet dat ze niet alleen in de wereld is. Of het nu uw betrokkenheid bij de staatspolitiek is of uw steun voor de "Paulihof - genezende pedagogie met dieren" voor getraumatiseerde kinderen en jeugdigen. Ze is altijd een doener geweest.

 

Ze heeft vele prijzen gewonnen. Ze ontving de ECHO tweemaal, “Goldene Stimmgabel” staan in rijen opgesteld, ze bracht de Amadeus Austrian Music Award naar Duitsland en ze mocht ook de beroemde Fred Jay-prijs mee naar huis nemen. Sinds 2016 is ze lid van de jury, die een jaarlijkse prijswinnaar kiest.

 

Clauida is ongeveer twee decennia gelukkig getrouwd, een affaire van

Claudia Jung is natuurlijk alleen muzikaal. Hij ging toch door de pers. Het album met dezelfde naam werd in 2015 door het zeer bekende smago.de erkend als het beste coveralbum in 2015.

 

Keer op keer slaagt ze erin om in de harten van haar publiek te zingen en de hitlijsten te veroveren. Hoe doet ze het? Lot, kans of geluk? Dat is althans de naam van haar nieuwste album, waarmee ze opnieuw een briljante positie in de hitlijst had.

 

 Twenty Fifteen Records BV - Tuin 8 1431LW Aalsmeer - KVK 62543024 - BTW Nummer NL854859408B01
Twenty Fifteen Records BV - Tuin 8 1431LW Aalsmeer - KVK 62543024 - BTW Nummer NL854859408B01